Szolgáltatásaim több területre is kiterjednek.

Mutatom pontosan mik ezek és hogyan fogunk a későbbiekben együtt dolgozni!

icon

Logó és arculat

Egy logó a vállalkozások leggyakrabban használt arculati eleme, éppen ezért a legjobb logók egyszerűek és emlékezetesek.

icon

Nyomdai anyagok

Legyen szó akár szórólapról, plakátról, rollupról, flyerről vagy éppen kiadványról fontos a minőségi megjelenés.

icon

Digitális anyagok

Tudta, hogy online csupán néhány másodperce van, hogy felkeltse látogatói figyelmét? Egy jó design ebben is segíthet.

icon

Egyedi igények

Egy vállalkozás jellegéből adódóan, felmerülhetnek olyan egyedi igények, melyek nem kategorizálhatók be könnyedén.

Ha még valami esetleg nem egyértelmű

Gyakran ismételt kérdések

Áraim minden esetben egyediek, és függnek a konkrét munka részleteitől, árajánlatot az igények pontos felmérése után tudok adni. Ha egy munkával kapcsolatban érdekelné egyedi árajánlatom, vegye fel velem a kapcsolatot és beszéljük meg a pontos részleteket.

Szabad kapacitásomtól függően 1-2 hetes határidővel vállalom, hogy a megrendelt szolgáltatás első körös terveit kézhez kapja, erről minden esetben pontos tájékoztatást adok az árajánlat elküldésekor. Ezt követően már az Ön visszajelzésein is múlik, hogy mikor kerül véglegesítésre a munka, én a módosításokat 2 napon belül elküldöm Önnek.

Az első körös tervek átadása után Ön a kiválasztott tervet még kétszer módosíthatja. Az első módosítási kör során szükség esetén nagyobb változtatásokat is kérhet, a második kör pedig a finomhangolásra szolgál. Természetesen ezen felüli módosításra is lehetősége van, azonban ez már plusz költségként óradíj alapján kiszámlázásra kerül.

Szolgáltatástól függően 2-3 különböző koncepció alapján elkészített tervet fogok Önnek küldeni az első körben. Logó tervezés esetén 3, a többi esetben pedig 2 terv közül választhat.

A végleges formátum mindig a felhasználástól függ. Nyomtatásra szánt terveket minden esetben a megfelelő nyomdai előkészítés után, nyomdakész pdf-ként adom át. Önnek csupán annyi dolga lesz vele, hogy a kiválasztott nyomdába elküldi.

Az esetek legnagyobb részében a kapcsolattartás emailben fog történni. Ez mindkettőnk dolgát megkönnyíti, hiszen nagyon könnyen nyomon követhető lesz a folyamat. Telefonos egyeztetés csakis indokolt esetben lehetséges.

A végleges formátum mindig a felhasználástól függ. Nyomtatásra szánt terveket minden esetben a megfelelő nyomdai előkészítés után, nyomdakész pdf-ként adom át. Önnek csupán annyi dolga lesz vele, hogy a kiválasztott nyomdába elküldi.

A végleges fileok átadása előtt egy elektronikus számlát küldök ki email címére, melyet átutalással vagy készpénzzel egyenlíthet ki. Az összeg beérkezése után pedig 1 napon belül készhez kapja az előkészített anyagot.

Kérdése lenne, vagy árajánlatot kérne?

Írja meg miben lehetek a segítségére!

Rendkívül fontosnak tartom a gyors és hatékony kommunikációt, levelére néhány órán belül igyekszem válaszolni.

×

Ready to start your next project?

Kövessen