+36 / 30 374 5889
design@antalmelinda.hu
több területre is kiterjednek
több területre is kiterjednek

Mutatom pontosan mik ezek és hogyan fogunk a későbbiekben együtt dolgozni!

Beszéljük át

Első lépésként szükség lesz egy alapos egyeztetésre az elképzeléseidről, hogy el tudjam készíteni személyre szabott árajánlatomat. Sikeres megállapodás után indulhat is a munka.

Első körös tervek

Előre egyeztetett paraméterek alapján elkészítem az első körös terveket. Neked ezek után már csak annyi dolgod van, hogy kiválaszd a kapott 2-3 verzióból azt, ami leginkább passzol az elképzeléseidhez, és összeírd az ezzel kapcsolatos észrevételeidet és módosítási javaslataidat.

Jöhet a

Áraim minden esetben tartalmaznak 2 módosítási kört is, hogy legyen időnk a finomhangolásra. Célom, hogy teljes mértékben elégedett legyél a végeredménnyel.

Végleges anyag

A kifizetés beérkezése után, összekészítem és átadom a végleges fájlokat. Nyomdai anyagokat speciális nyomdai előkészítés után fogod kézhez kapni, a digitális platformokra szánt képeket pedig mindig az adott platform szabványméreteihez igazítom.

Láttad már

Ha még nem, vess rá egy pillantást, hogy könnyebben el tudd dönteni, én vagyok e az, akit keresel.

Gyakran ismételt

Áraim minden esetben egyediek, és függnek a konkrét munka részleteitől, árajánlatot az igények pontos felmérése után tudok adni. Ha egy munkával kapcsolatban érdekelne egyedi árajánlatom, vedd fel velem a kapcsolatot és beszéljük meg a pontos részleteket.

A végleges fájlok átadása előtt egy elektronikus számlát küldök ki emailben, melyet átutalással tudsz teljesíteni. Az összeg beérkezése után pedig 1 napon belül kézhez kapod az előkészített anyagot.